.

- De Gulzige Kater -

Gedempte kattendiep 33, Groningen
Mondiaal met mediterrane invloeden
De Gulzige Kater. De Gulzige Kater is al 10 jaar een begrip in Groningen. Gevestigd in een oud graanpakhuis tegenover het Holland Casino (parkeren) serveren zij eerlijke gerechten in een ontspannen ambiance. De no-nonsense bediening bezorgt je een fijne avond. 's Zomers heeft de Gulzige Kater een heerlijk groot lounge terras (80 plaatsen) op de "Ramblas" van Groningen!
Geschiedenis. Gevestigd in een monumentaal graanpakhuis met 2 verdiepingen is De Gulzige Kater al 10 jaar een groeiend bedrijf in Groningen. Sinds 2009 onderdeel van de Ramblas Groningen met een enorm lounge terras (80 plaatsen). Specialiteit is oa onze Wine & Dine, een 4 gangen diner met bij elke gang 2 wijnen geserveerd. De wijn-spijs combinatie wordt nadien met je besproken door vinoloog Laurens Speek. Leuke wijn weetjes, zin en onzin over wijn en hoe zelf een wijn te kiezen voor je diner thuis.
Keuken & kaart. De gerechten van De Gulzige Kater worden ge´nspireerd door mondiale ontwikkelingen, worden vers ingekocht en zijn indien mogelijk biologisch. Onze menukaart wisselt elk seizoen en 's zomers hebben zij een extra kaart met onze beroemde Pickers&Dippers.
Telefoon: 050-3184302
Website: http://www.gulzigekater.nl

De Gulzige Kater, Gedempte kattendiep 33, Groningen
Dagelijks vanaf 17:00 uur