.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Colonie -

Grote Markt 26-28, Breda
Internationaal
De Colonie. Het Paviljoen de Colonie is gelegen aan de Grote Markt in Breda. De sfeer in de Colonie laat zich het beste omschrijven als warm en ontspannen. In de serre van het restaurant kan men tijdens de lunch of het diner genieten van de schoonheid van dit indrukwekkende plein. In de zomer kan je gezellig buiten lunchen of dineren.
Sfeer & interieur. Het Paviljoen de Colonie bestaat uit 2 lagen. Op de begane grond bevindt zich het restaurant en op de eerste etage kan men terecht in hotel de Klok. De gasten van hotel de Klok variŽren van zakenmensen tot dagjesmensen die na een weekend willen winkelen in Breda en prinsheerlijk willen bijkomen in Paviljoen de Colonie en Hotel de Klok. De service in beide locaties is uiterst professioneel en vriendelijk. De uitstraling van deze gelegenheid is van een klassieke tijdloosheid die goed past bij het restaurant en het hotel.
Keuken & kaart. De kaart wisselt per seizoen en biedt veel variatie, zowel voor de lunch als voor het diner. De cryptisch getitelde gerechten zijn met veel creativiteit samengesteld. De keuken is internationaal georiŽnteerd.
Telefoon: 06-12345678
Website: http://www.colonie.nl

De Colonie, Grote Markt 26-28, Breda
Zo t/m do geopend van 11:00 tot 00:30. Vr-za geopend van 11:00 tot 01:30