.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Balie -

Klein-Gartmanplantsoen 10, Amsterdam
De Balie. Het Grand Café van De Balie is een laagdrempelige ontmoetingsplek, gevestigd op steenworp afstand van het levendige Leidseplein. Je bent hier aan het juiste adres voor een ochtend werken achter je laptop met een espresso en een ontbijtje, een smakelijk diner voordat je een programma of concert bezoekt of een biertje met je vrienden. Op vrijdag- en zaterdagavond wordt er gedanst tijdens De Balie Draait, met elke week wisselende dj´s. Uiteraard met mixjes tegen vriendelijke prijzen.
Sfeer & interieur. Een restaurant met een warme setting, waar je lekker kan eten voordat je naar een van onze films of programma's gaat, en waar maandelijks van een nieuwe kunstenaar kunst wordt geëxposeerd.
Keuken & kaart. Onze kaart biedt mooie, huisgemaakte gerechten voor een betaalbare prijs. Ons vlees komt uitsluitend van dieren die een goed leven hebben gehad, en groenten eet je bij ons zoveel mogelijk van het seizoen.
Telefoon: 0205335151
Website: http://www.debalie.nl

De Balie, Klein-Gartmanplantsoen 10, Amsterdam