.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Agnietenberg -

Haersterveerweg 23, Zwolle
Frans / Internationaal
De Agnietenberg. Gelegen aan de rand van Zwolle, dicht bij de A28 en toch in de natuur vind je De Agnietenberg, een eigentijds horecabedrijf op een unieke, sfeervolle locatie. De Agnietenberg bestaat uit drie verschillende accommodaties met elk hun eigen sfeer. De Wintertuin is het A La Carte restaurant. Voor een smaakvolle lunch, een heerlijke culinaire avond of een heerlijke zomermiddag op het terras kan je in de Wintertuin terecht.
Geschiedenis. Wanneer je De Agnietenberg bezoekt bevind je jezelf op historische grond. In 1395 wordt er een kapel opgericht op de Nemelerberg. In 1399 wordt hier een kloosterorde gesticht en ontstaat een kloostergebouw, met diverse bijgebouwen, waarvan het huidige theehuis er één is. Het klooster was gewijd aan de zogenaamde Moderne Devotie en de belangrijkste bewonere van het Agnietenberg Klooster was Thomas van Kempen, of Thomas a Kempis. Vanaf 1717 is er sprake van een boerenherberg op De Agnietenberg.
Sfeer & interieur. De Wintertuin is een Victoriaanse serre met veel glas en heeft een klassiek, sfeervol interieur. Het prachtig gelegen terras kijkt uit over het gazon en de prachtige tuinen van De Agnietenberg. De in de parasols geïntegreerde heaters zorgen in de avonduren voor een aangename temperatuur.
Keuken & kaart. De kaart is Frans, Internationaal georiënteerd, waarbij de nadruk ligt op regionale, streekeigen en seizoensgebonden producten. Iedere drie maanden verschijnt er een nieuwe menukaart en maandelijks is er een keuzemenu.
Telefoon: 038-4532872
Website: http://www.agnietenberg.nl/

De Agnietenberg, Haersterveerweg 23, Zwolle
Restaurant vanaf 10.00 uur. Keuken vanaf 11.30 uur.