.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De 7 Heuveltjes -

Galderseweg 27, Breda
Nederlands
De 7 Heuveltjes. De 7 heuveltjes is een eetcafé met authentieke speeltuin, gelegen aan de Galderseweg in het Mastbos bij Breda. Het eetcafé heeft een bruine, ongedwongen sfeer. Aan de voor- en zijkant zijn ruimte, zonnige terrassen. Ook mogelijkheden voor receptie, feest of BBQ.
Geschiedenis. De naam van de zaak is afkomstig van een legende. Lang geleden zou een zonderling uit de omgeving een zevental kleine kinderen hebben gedood. Deze heeft hij vervolgens in het tegenoverliggende bos begraven, waarna zeven heuveltjes zijn ontstaan.
Sfeer & interieur. Het eetcafé heeft een bruine, ongedwongen sfeer. Aan de voor- en zijkant zijn ruimte, zonnige terrassen.
Keuken & kaart. Ook op culinair gebied hebben Twan en Linda vernieuwing gebracht. Er is een nieuwe kaart samengesteld voor de hongerige bezoeker, waar seizoensgebonden gerechten op te vinden zijn. De keuken opent vanaf twaalf uur 's middags en sluit zodra de laatste gast zijn of haar maag heeft gestild. De keuken is op maandag gesloten.
Telefoon: 31765614000
Website: http://www.7heuveltjes.nl

De 7 Heuveltjes, Galderseweg 27, Breda
altijd open