.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- d'Ouwe Vischafslag, Lunchroom -

Vlaardingen, Westhavenplaats 37, Zuid-Holland
Lunchroom met mediteraan belegde broodjes
d'Ouwe Vischafslag, Lunchroom. Een super gezellige lunchroom aan de oude haven van Vlaardingen. Het unieke van deze lunchroom is niet alleen het feit dat het zich in een schitterende locatie bevind maar dat het ook een combinatie is van een lunchroom en een bloemenwinkel. De broodjes worden vers afgebakken en belegd en zien er uit om "op te eten".
Geschiedenis. In 1778 ontwierp Jacob van Schie de Vischafslag aan de westelijke kade van de oude haven. De stadsraad besloot dat verse vis niet meer in de open lucht verhandeld mocht worden. Tot 1949 was de "Visbank" als zodanig in gebruik.

Daarna heeft VVV van Vlaardingen er nog in gezeten, heeft het nog dienst gedaan als expositie ruimte en nog een lange tijd leeggestaan, totdat BloemenGuus er zijn intrede in deed in 1984. Sindsdien is het het adres voor een schitterend bosje bloemen, maar vanaf mei 2006 is er tot groot genoegen van de Vlaardingers tevens een mooie lunchroom in gevestigd; nl. Lunchroom d'ouwe Vischafslag.
Sfeer & interieur. Aan de linker zijde van de winkel vind je een bloemenwinkel en sinds 2006 is er aan de rechter zijde een lunchroom. De producten van de bloemenwinkel vind je uiteraard door de hele winkel terug, wat een zeer huiselijke ambiance geeft. Doordat het gebouw een grote luifel heeft is het er bij iets minder lekker weer toch erg gezellig zitten tussen de buitenplantjes die te koop zijn in de bloemenwinkel. In de zomer hebben we naast de Visbank ook een heel gezellig buitenterras met uitzicht over de haven.
Keuken & kaart. In de keuken worden de broodjes afgebakken en met verse producten bereid door Marina, al veertig jaar werkzaam in de horeca. Zo wordt ook de inmiddels beroemde huisgemaakte appeltaart naar haar recept iedere dag gebakken. Ook erg leuk zijn de High-tea's.Je kunt bij de Visbank terecht voor een high-tea van 2 tot 22 personen. Het is natuurlijk wel handig om dit even te reserveren
Telefoon: 010-4359899
Website: http://www.devisbank.nl

d'Ouwe Vischafslag, Lunchroom, Vlaardingen, Westhavenplaats 37, Zuid-Holland
Maandag tot zaterdag 0800 tot 1800 zomerseizoen ook op zondag van 1100 tot 1800