.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Cour du Nord -

Nooitgedacht, Veldweg 22-24, Drenthe
Europees, Italiaans, Buffet, Grand Cafe
Cour du Nord. Restaurant Cour du Nord in Nooitgedacht (Drenthe). In het toprestaurant Cour du Nord kunt je uitgebreid en in stijl genieten van lunch en diner. Zij bieden Europese gerechten met verfrissende smaken en vindingrijke uitvoeringen van klassiekers uit de Franse keuken. Daarbij adviseert de sommelier je graag een passend wijnarrangement. Dit strakke en moderne restaurant, ingericht door Piet Boon, heeft een eigen ontvangstruimte, terras en een betoverend uitzicht over de recreatieplas.

Drenthe roept bij veel mensen een beeld op van landerijen en kleine dorpen, afgewisseld door bossen en bosschages. Je hebt hier nog het gevoel echt buiten te zijn. Het moderne, stijlvolle interieur van restaurant Cour du Nord sluit aan bij de ontspannen sfeer van het landschap. Cour du Nord maakt deel uit van het resort Hof van Saksen. Het resort beschikt over een Health Spa met zwembad en fitness en luxe verblijven. U kunt een diner dan ook combineren met een kort of langer verblijf op het resort.
Telefoon: 0592245959
Website: http://www.courdunord.nl/

Cour du Nord, Nooitgedacht, Veldweg 22-24, Drenthe
Divers