.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Corfu -

Mijdrecht, Raadhuislaan 1, RegioUtrecht
Grieks
Corfu. De menukaart van “Corfu” spreekt duidelijke taal als het om het uitzoeken van een passend gerecht gaat. De gerechten worden uiteraard met de Griekse naam aangeduid, maar tussen haakjes wordt de Nederlandse benaming gegeven. Voordat u echter de menukaart in handen krijgt bent u eerst gastvrij onthaald met het alom bekende Griekse drankje met anijssmaak, Ouzo. Natuurlijk is het dan mogelijk om met een voorgerecht te beginnen. Schapenkaas bijvoorbeeld, maar ook inktvis of gebakken mosselen. Bonen – vlees – of uiensoep kan ook en wat dacht u van gebakken gehaktballetjes in pikante saus. Het is zo maar een greep. We beginnen onze ronde hoofdgerechten bij de visgerechten zoals zeetong, rode poon of forel, geserveerd met rijst en witte bonensalade. Een visschotel waarin diverse vissoorten zijn verwerkt mag natuurlijk niet ontbreken. Gerechten van de grill zijn er te kust en te keur. Gehakt, indien gewenst zelfs gevuld met feta, vleesspies, een varkenshaasje of een varkenskarbonade, een schnitzel of toch liever een lams – of kalfskarbonade of een steak. Afhankelijk van de keuze worden hier rijst, giros, Griekse aardappelen of frites bij geserveerd en natuurlijk ontbreekt de passende salade niet. Op het gebied van de ovengerechten noemen we natuurlijk musaka en spaghetti met rijst en salade. Lamsvlees in diverse samenstellingen. Er zijn meerder vegetarische schotels en ook voor kinderen is er een ruime keuze. Met recht kan gesproken worden van een Grieks Specialiteiten Restaurant. Verder is er elke laatste zaterdag van de maand live muziek met dansen en borden stuk gooien. En kunt u hier een reis naar Corfu winnen.
Geschiedenis. Het restaurant, als Grieks, bestaat al meer dan 25 jaar en is gelegen in een van de oudste panden van de Ronde Venen. De huidige eigenaar, zelf 18 jaar geleden begonnen als ober, runt dit restaurant al 12 jaar.
Sfeer & interieur. De huisstijl van het restaurant is origineel grieks; blauw/wit gekleurd. Een vijver in het centrum wordt omringd door afgescheiden tafels. Langs de wand zijn verschillende nisjes gecreeerd met prachtige muurschilderingen van Griekenland.
Keuken & kaart. Voor een greep uit de kaart kijkt u bij de introductie. Er word gewerkt met verse producten van de beste kwaliteit. De meeste producten worden geimporteerd uit Griekenland.
Telefoon: 0297-288440
Website: http://www.restaurantcorfu.nl

Corfu, Mijdrecht, Raadhuislaan 1, RegioUtrecht
16.30-22.00