.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Cook&Ny -

Sneek, 1e oosterkade 24, Nederland
Tapas, Lounge & Fingerfood
Cook&Ny. Cook&Ny in Sneek (Friesland) is een modern zeer sfeervol restaurant waar je de hele avond kan genieten van heerlijke kleine gerechten.
Geschiedenis. Cook&Ny bestaat nu bijna drie jaar en heeft in de afgelopen tijd veelvuldig de landelijke bladen gehaald waaronder: VT wonen, SpecialBite, Qoute Top 100, Viva, Flair en Delicious.
Sfeer & interieur. De sfeer in Cook&Ny is zeer bijzonder. Door het gebruik van materialen als beton en roestvrijstaal gecombineerd met notenhout en zebranostoelen en het laten bestaan van de oude molenbalken is er een interieur onstaan wat strak en modern is maar tegelijkertijd een warme sfeer uitstraald.
Keuken & kaart. Onze menukaart is Spaans georienteerd, maar we willen ons zelf geen beperkingen opleggen en gebruiken ingredienten en stijlen uit de hele wereld, zo staat er op onze huidige menukaart bijvoorbeeld schaar van koningskrab, maar ook een carpaccio van springbok. Maar het meest belangrijke vinden we toch dat alle produkten die op onze menukaart staan vers bereid worden met onze eigen unieke smaak.
Recensies. Er is in de loopbaan van Cook&ny al veel belangstelling geweest, recensies zijn te vinden in o.a VT Wonen, SpecialBite en Delicious
Telefoon: 0515-433019
Website: http://www.cookny.nl

Cook&Ny, Sneek, 1e oosterkade 24, Nederland
sept-april dinsdag t/m zondag vanaf 16.30 april-sept alle dagen van de week vanaf 16.30