.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Chez Antoinette -

Roggestraat 10-12, Deventer
Portugese
Chez Antoinette. Restaurant Chez Antoinette. De Portugese keuken loopt als een rode draad door de menu-kaart. De authentieke smaak van deze keuken komt tot uitdrukking in haar eenvoud en puurheid.
Geschiedenis. In de Hanzestad Deventer bevindt zich één van de oudste wijken van Nederland. Midden in dit middeleeuwse Bergkwartier staat een uit 1330 daterend, monumentaal pand. Ruim 40 jaar geleden is Chez Antoinette hier begonnen als café, maar al snel genoot Chez Antoinette bekendheid als bodega.

Het vervolg
De NV Bergkwartier, die zich ten doel stelt oude stadsdelen in Deventer te restaureren, verbouwde met veel zorg de Bodega. Na de restauratie werd Chez Antoinette uitgebreid met een à la carte restaurant in Portugese stijl. In 1994 is het restaurant uitgebreid met een extra ruimte (suite Padre Nostre). Ook is er nu een prachtig terras met uitzicht op de Bergkerk.
Sfeer & interieur. Als het weer ook in Deventer Portugese temperaturen heeft bereikt, kunt u op een van onze intieme buitenterrassen genieten van deze heerlijke avonden. Een van deze terrassen heeft overigens een fantastisch uitzicht op de Bergkerk.
Keuken & kaart. De Portugese keuken loopt als een rode draad door onze menu-kaart. De authentieke smaak van deze keuken komt tot uitdrukking in haar eenvoud en puurheid.
Telefoon: 0570-616630
Website: http://www.chezantoinette.nl

Chez Antoinette, Roggestraat 10-12, Deventer
Maandag: Rustdag
Dinsdag: 17.00 - 01.00
Woensdag: 17.00 - 01.00
Donderdag: 17.00 - 01.00
Vrijdag: 17.00 - 01.00
Zaterdag: 17.00 - 01.00
Zondag: 17.00 - 01.00