.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- C'est La Vie -

Den Helder, Badhuisstraat 2-10, Noord-Holland
Frans, Europees, biologisch & vegatarisch.
C'est La Vie. Op de hoogste verdieping van het hotel vind je het culinaire à la carte restaurant C'est la vie, wat naast het magistrale uitzicht op zee en op de Waddeneilanden Texel en De Razende Bol tevens bekend staat om haar geweldige ambiance, comfort en kwaliteit.
Keuken & kaart. Restaurant C'est la vie staat volgens gerenommeerde restaurantgidsen in Nederland tot één van de beste restaurants van Noord-Nederland. De keuken kan men het beste omschrijven als "modern klassiek". Geënt op de hedendaagse discussie van puur, ambachtelijk en eerlijk tracht ons keukenteam zoveel mogelijk te werken met biologische-, dagverse- en streek- gebonden producten van ambachtelijke en eerlijke leveranciers die kwaliteit, duurzaamheid, passie, respect en seizoensinvloeden, net als wij, hoog in het vaandel hebben staan.
Telefoon: 0223-624000
Website: http://www.grandhotelbeatrix.nl/restaurantsbar

C'est La Vie, Den Helder, Badhuisstraat 2-10, Noord-Holland
12.00-14.00 & 18.00-22.00 uur