.

- brooklyn -

Havermarkt 21, Breda
Internationaal
brooklyn. Het moderne Grand Café brooklyn is goed voorbeeld van hoe modern en strak ook gezellig kan zijn. Van buiten af zie je direct het contrast tussen de klassieke uitstraling van het monumentale pand en de trendy inrichting. In de zomer is het mogelijk om op het terras te borrelen, lunchen of dineren.

Je zou brooklyn het beste kunnen omschrijven als een caférestaurant met de gezelligheid van een kroeg met de uitstraling van een loungeclub.
Sfeer & interieur. brooklyn bestaat uit meerdere gedeelten waar het publiek naar eigen voorkeur kan kiezen. Je kan plaatsnemen aan de tafeltjes, grotere gezelschappen kunnen gezellig kletsen aan de lange tafels en in de loungehoek kun je heerlijk ontspannen Het restaurant vind je achterin.
Keuken & kaart. Voor de lunch en het diner kan je hier uitstekend terecht. En uiteraard voor tussendoortjes voor bij de borrel of lekker gebak bij de koffie. De internationale keuken maakt gebruik van verse ingrediënten en dat blijkt uit de verfijnde smaak van de gerechten. Een echte aanrader is de dagverse zelfgemaakte Sushi! Ook aan de drankenlijst is veel aandacht besteed. Zo heeft Brooklyn Breda een kaart met 18 cocktails!

De dinerkaart bestaat uit kleine gerechten; warm, koud en zoet. Je bepaalt zelf hoeveel gangen je eet en in welke volgorde.
Telefoon: 0765211258
Website: http://www.brooklynbreda.nl

brooklyn, Havermarkt 21, Breda