.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Brasserie de Garaach -

Neerhem 25, Valkenburg aan de Geul, Limburg
Frans
Brasserie de Garaach. De gezellige open keuken van Brasserie de Garaach nodigt je uit om de creatieve inspiratie van de chef niet alleen te bewonderen, maar ook om van te genieten. Je kunt zowel binnen als buiten op het terras terecht.
Geschiedenis. Brasserie Garaach is deccennia lang een volkswagen garage geweest, doprsbewoners kennen de garage niet anders, daarmee hebben wij besloten om de naam aan te houden maar wel in een hedendaags jasje te steken. Brasserie de Garaach heeft April 2007 haar deuren geopend.
Sfeer & interieur. De strakke vormgeveing gecombineert met ouderwetse gezelligheid staan voorop bij Brasserie Garaach. De open keuken nodigt uit om een praatje met de chef te maken.
Keuken & kaart. Zij voeren een franse keuken met een tikje hollands. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote kaart , zowel voor een huisgemaakt sateetje tot een compleet 5 gangen diner met wijnarrangement.
Telefoon: 043-6090025
Website: http://www.de-garaach.nl

Brasserie de Garaach, Neerhem 25, Valkenburg aan de Geul, Limburg
10.00 - 22.00 uur