.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Bouchon du centre -

Falckstraat 3 (hoek Reguliersgracht), Amsterdam
Frans (Lyonese)
Bouchon du centre. In deze gezellige Bouchon kookt en serveert gastvrouw Hannah gerechten uit de franse streek Lyon, voor lunch of vroeg (theater-) diner. Tevens verzorgd ze er prive lunches/diners, catering en kooklessen.
Geschiedenis. Op deze locatie in het centrum van Amsterdam exploiteerde Hannah voorheen SSK-culinair, in welke periode haar reputatie als voorbeeldig gastvrouw en kokkin gevestigd werd.
Sfeer & interieur. De ongedwongen sfeer in restaurant Bouchon du centre is precies die van een franse Bouchon, verhoogd met het enthusiasme en kundige uitleg die Hannah geeft over de gerechten die ze sereveert.
Keuken & kaart. Frans - Lyonese keuken met vaak wisselende kaart.
Telefoon: 020-3301128
Website: http://www.bouchonducentreamsterdam.com

Bouchon du centre, Falckstraat 3 (hoek Reguliersgracht), Amsterdam
Woensdag - Zondag 12.00 - 20.00 uur