.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Boerke Mutsaers -

Vijverlaan 2, Tilburg
Frans met mediteraanse invloeden, traditionele wildgerechten
Boerke Mutsaers. Restaurant Boerke Mutsaers in Tilburg is een verrassend restaurant met een variërende kaart, veel vis en vlees gerechten. Lichte keuken maar ook traditionele gerechten in de seizoenen. Zoals het wildseizoen, hun specialiteit. Drie gangen keuze menu à € 27,50.
Geschiedenis. De naam geeft zijn historie; een oude boerderij waar de huidige familie al vanaf 1644 gevestigd is. Van deze oude boerderij is niets meer terug te vinden, modern restaurant, groot eigen gratis parking, goed bereikbaar met NS-station Tilburg Universiteit en busstop op loop afstand.
Keuken & kaart. Restaurant Boerke Mutsaers is een verrassend restaurant met een variërende kaart, veel vis en vlees gerechten. Lichte keuken maar ook traditionele gerechten in de seizoenen. Zoals het wildseizoen, hun specialiteit.
Telefoon: 013-5900808
Website: http://boerkemutsaers.nl

Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2, Tilburg
Dinsdag t/m zondag