.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Bistro de Pijpenla -

Hippolytusbuurt 10, Delft
Frans en Nederlands
Bistro de Pijpenla. Maak kennis met restaurant ’Bistro de Pijpenla’. Op Oudhollandse wijze een gezellig avondje uit, een lekker hapje eten, in een sfeervolle bistro aan de gracht in het historische centrum van Delft. Er zijn dagelijks wisselende specialiteiten. Hier volgen wat heerlijke smaakmakers die ze in de loop der jaren steeds terug hebben laten komen: Carpaccio de Pijpenla; bereid volgens eigen recept. Le Mariage; een voorgerecht bestaande uit 6 kleine voorgerechtjes. In roomboter gebakken Zeetong a la meuniere. Chateau Briands (botermalse ossenhaas).

Uiteraard kunt u ook bij restaurant ’Bistro de Pijpenla’ terecht met groepen. In de restaurants hebben zij 150 zitplaatsen en kunnen zij zowel de lunch als het diner verzorgen. Door ervaringen met groepen begrijpt restaurant ’Bistro de Pijpenla’ dat u aan tijd gebonden bent. Daarom kunnen wij u garanderen een 3 gangen menu in 1 of 1,5 uur te serveren. Welke wensen u ook heeft, zij maken graag een offerte op maat voor u.
Geschiedenis. Een historisch pand waarvan de eigenaren terug te halen zijn vanaf 1516!
Sfeer & interieur. Een gezellige oud hollandse bistro in de vorm van een pijpenla.
Keuken & kaart. Franse en Nederlandse keuken. Vraag naar de wisselende vegetarische gerechten. Ook houden zij rekening met diverse diëten en allergieën.
Telefoon: 015-2122805
Website: http://www.bistrodepijpenla.nl/

Bistro de Pijpenla, Hippolytusbuurt 10, Delft
vanaf 12.00 uur