.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Beems Brasserie -

Rokin 74, Amsterdam
internationaal
Beems Brasserie. Aan Rokin 74 bevindt zich een brasserie met de allure van een Parijs boulevard café. in de zomertijd heeft het rondom een groot terras (100 zitplaatsen). In een hoek van de Brasserie bevindt zich een prachtige afdeling met de produkten van het vermaarde huis "Maxim's de Paris".

Men kan de zaak ook afhuren voor recepties en besloten diners. Per openbaar vervoer (tram) is de Brasserie Beems bereikbaar met nagenoeg alle lijnen vanaf het Centraal Station.
Sfeer & interieur. Het interieur bestaat uit een warme en eigentijdse inrichting, waar de gasten zich makkelijk thuisvoelen.
Keuken & kaart. Beems Brasserie voert een internationale keuken, de kaart wordt meerdere malen per jaar vernieuwd en voortdurend wordt ingespeeld op de seizoenspecialiteiten.
Telefoon: 020-6242582
Website: http://www.beems-brasserie.nl/nl/index.html

Beems Brasserie, Rokin 74, Amsterdam
dagelijks van 11.00 /21.30 maandag gesloten