.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Bacchus Bistro -

Veemarkstraat 96, Groningen
Frans, mediteraan,regionaal
Bacchus Bistro. Sinds 2006 is dit restaurant gevestigd aan de Veemarktstraat 96 in Groningen en zorgt eigenaar/chef-kok Anthon de Baat dat uit eten pure verwennerij wordt. In de keuken wordt op ambachtelijke wijze gekookt. Dit houdt in dat alles in eigen huis bereid wordt. Soepen, sauzen, brood tot en met de bonbons bij de koffie. Dit vindt je terug in de smaak. Daar alles zelf gemaakt wordt, kunnen wij vrij gemakkelijk aan dieetwensen tegemoet komen, mits u dit van tevoren aangeeft.

Er wordt gewerkt met dagverse ingrediënten en niet met halffabricaten en conserveringsmiddelen. Inmiddels wordt dit door een grote groep gasten gewaardeerd
Sfeer & interieur. Ook bij de vervaardiging van buffetten en diners voor grotere groepen wordt op ambachtelijke wijze gekookt. En dit alles tegen een scherpe prijs.

Een knapperend haardvuur, een wijntje onder handbereik en een heerlijke maaltijd op tafel. Als u voor een boeiende gesprekspartner zorgt, dan heeft Bacchus Bistro de rest in huis voor een gezellig avondje uit.

Vormt een diner bijvoorbeeld het ‘voorgerecht’ op een avondje theater in het tegenover gelegen cultureel centrum De Oosterpoort, of is lekker eten een leuk extraatje onder het bijkletsen met een goede vriend of vriendin? Misschien wilt u uw geliefde verrassen met een etentje rond het haardvuur. Dan is Bacchus Bistro wat u zoekt. Bacchus zelf, god van de wijn en van extase, zou er zich thuis voelen
Keuken & kaart. Mocht u een Groeps- of zakelijke diner willen organiseren, dan verwelkomen we u graag in Bacchus Bistro. Wij willen graag voldoen aan uw persoonlijke wensen en kunnen samen met u een programma op maat maken.*

Groeps diners tot 70 Personen · Recepties/borrels tot Max 120 personen · Bruiloft- / promotiediners tot 70 personen · Wijn en spijs proefavond o.l.v Vinologe · Catering · Ook apart zitten is mogelijk tot 40 personen.
Telefoon: 050-3110500
Website: http://www.bacchusbistro.nl

Bacchus Bistro, Veemarkstraat 96, Groningen
dinsdag tm zaterdag vnaf 17.00 uur