.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Auberge Graaf Hendrik -

Braamt, Graaf Hendrikstraat 2, Gelderland
Europees
Auberge Graaf Hendrik. Restaurant Auberge Graaf Hendrik ligt in de kom van het dorp Braamt, aan de rand van het bosrijke en heuvelachtige Montferland, in de zuidoost Achterhoek. Het land van glooiende velden met Saksische boerderijen, heuvels met schitterende vergezichten en uitgestrekte bossen. Lang onbekend doch al eeuwenlang bemind om zijn natuurschoon en zijn gastvrijheid. Ideaal voor een korte vakantie!
Geschiedenis. Restaurant De Auberge bestaat pas 5 jaar. Een tiental jaren geleden was er een pension in het pand gevestigd. Sinds 21 maart 2003 zwaaien Henk Bielderman en Mary Dozeman, respectievelijk in restaurant en keuken, de scepter.
Sfeer & interieur. In dit sfeervolle restaurant en bij mooi weer op het grote terras omgeven door de fraaie tuin, kunt u culinair genieten van een lekkere lunch (alleen in het weekend) of een heerlijk diner met een goed glas wijn.
Keuken & kaart. De gerechten op de menukaart zijn met zorg gekozen en worden per seizoen aangepast. Tevens verzorgen zij diverse arrangementen zoals kerst- oud en nieuw- sauna- welness en nog veel meer.
Recensies. We zijn een lang weekend in de Auberge Hendrik Jan geweest. De ontvangst was heel hartelijk. Het ontbijt was super, je kan er krijgen wat je wil. Het diner was wel 5*sterren waard. Heerlijk en mooi opgemaakt.De service en de ambiance was van een hoge kwaliteit,en het was er heerlijk knus. Wat hebben we genoten van ons weekend in Aberge Graaf Hendrik in Braamt. Het is een knus hotelletje met mooie schone kamers en een mooi en gezellig restaurant waar over nagedacht is en dan maar niet te spreken over het eten,alles zag er zo mooi uit, goede combinaties en vooral voortreffelijk lekker.
Telefoon: 0314650787
Website: http://www.graaf-hendrik.nl

Auberge Graaf Hendrik, Braamt, Graaf Hendrikstraat 2, Gelderland
woensdag t/m maandag voor lunch (op afspraak) en diner.