.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Auberge de Campveerse Toren -

Veere, Kaai 2, Zeeland
Frans georienteerd
Auberge de Campveerse Toren. Het is moeilijk te bepalen of de Campveerse Toren een hotel met restaurant is of omgekeerd. Zeker is dat zowel bed als bord de moeite van de reis waard zijn. Er zijn maar weinig plekjes zo romantisch als een tafel aan het raam van deze toren. Terwijl stemmig avondlicht verschijnt, verlaten de zeilboten het Veerse Meer om in een veilige haven een ligplaats voor de nacht te vinden.
Geschiedenis. De Campveerse Toren was oorspronkelijk een onderdeel van de vestingwerken van de stad Veere, maar doet al enkele eeuwen dienst als herberg. Prins Willem van Oranje liet hier op 21 juni 1575 zijn bruiloftsmaal verzorgen, toen hij Charlotte de Bourbon huwde.
Sfeer & interieur. In het torenrestaurant genieten gasten van dat uitzicht en van het sfeervolle vertrek zelf, met fraaie oude balken, knopstoelen, scheepsmodellen en de grote schouw, waar 's winters de haard brandt. Een uitgesleten stenen trap leidt naar het restaurant, de kleine zaal en de hotelkamers op de eerste verdieping. De mooiste is de hoekkamer (nummer 1): een ruime, lichte kamer met gele balken en deuren en een zitje rondom de haard. Ook de drie andere in het pand gelegen kamers en de vier kamers in de dependance zijn zonnig ingericht. Het merendeel van deze kamers biedt een eindeloos uitzicht op het Veerse Meer en gasten die vroeg opstaan, kunnen vanuit hun kamer de zon boven het water zien opkomen.
Keuken & kaart. Het restaurant met een fascinerend uitzicht over het water bied je een ruime keuze aan heerlijke gerechten. De keuken is Frans georienteerd. de Chef gebruikt vele regionale producten. Vis, schaal- en schelpdieren spelen een belangrijke rol.
Telefoon: 0118501291
Website: http://www.campveersetoren.nl

Auberge de Campveerse Toren, Veere, Kaai 2, Zeeland
17.30 - 21.00 uur