.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Arsenaal Restaurants Paul Fagel -

Naarden-Vesting, Kooltjesbuurt 1, Noord-Holland
Frans
Arsenaal Restaurants Paul Fagel. Arsenaal Restaurants Paul Fagel “Elke gelegenheid een onvergetelijke.”

De combinatie van drie locaties met ieder hun eigen sfeer en ambiance maakt Arsenaal Restaurants Paul Fagel uniek: ‘Restaurant Het Arsenaal’ met haar terras, ‘De Brasserie’, ‘De Binnentuin’ en ‘Theaterzaal Klein-Arsenaal’ . Arsenaal Restaurants Paul Fagel denkt met u mee op maat, of het nu een huwelijksfeest of ceremonie in de binnentuin betreft, een feestelijk diner (tot 60 personen), een jubileum of een receptie: úw wensen staan centraal. Met Paul Fagel en zijn team in de keuken, bent u zich verzekerd van een gastronomische ervaring van het hoogste niveau in een inspirerende omgeving.
Geschiedenis. Paul Fagel is telg uit de gelijknamige restauranteursfamilie. Paul introduceerde de Franse haute-cuisine in Nederland. Televisiekok van het eerste uur; 'Koken met Sterren!". 14 jaar kookte Paul Fagel de sterren van de hemel in zijn exclusieve restaurant 'Duurstede' nadat hij zevenenhalf jaar gekookt had in Klein Paardenburg bij zijn broer Ton Fagel. In 1993 viel zijn oog op een droomplek voor een volgend droomrestaurant; Restaurant "Het Arsenaal" in Naarden Vesting. De gastronomische renommee van topcuisinier Paul Fagel en zijn vermogen om elke gast zich speciaal te laten voelen, heeft Arsenaal Restaurants tot een zeer succesvolle onderneming gemaakt!
Sfeer & interieur. Restaurant Het Arsenaal’, van de bekende cuisinier Paul Fagel, is gevestigd in een historisch pand gelegen aan het water in het eeuwenoude en sfeervolle Naarden-Vesting. De sfeer is ongedwongen, gezellig en intiem.

Het ruime terras kijkt uit op de eeuwenoude gracht en het monumentale Arsenaal. De zalige loungebanken, prachtige gedekte tafels en het uitzicht op de Vesting zorgen gedurende de zomermaanden voor een unieke entourage bij Arsenaal Restaurants

Het restaurant is geopend voor de lunch van maandag t/m vrijdag en voor het diner zeven dagen per week. De mogelijkheid bestaat om Restaurant Het Arsenaal exclusief voor uw gasten (maximaal 80 sitting diner) te reserveren.

Centraal gelegen onder de rook van Amsterdam in de Vestingstad Naarden en in de nabijheid van de snelweg A1. Arsenaal Restaurants Paul Fagel is makkelijk bereikbaar en heel toegankelijk voor uw gasten. Ons parkeerterrein en Naarden-Vesting bieden u voldoende gratis parkeergelegenheid.
Keuken & kaart. De keuken is door de gastronomische magie van Paul Fagel, een telg uit de beroemde restaurateursfamilie, ronduit spectaculair. Deze cuisinier creëert hier ‘Delights’: Het Deli(cious) Light menu biedt u de mogelijkheid om bekende klassiekers te combineren met artistieke primeurs. Samen met zijn chef-kok Sander Monsees en zijn team toveren zij gastronomische magie in de vorm van lichte gerechten.
Telefoon: 035-694 91 48
Website: http://www.paulfagel.nl

Arsenaal Restaurants Paul Fagel, Naarden-Vesting, Kooltjesbuurt 1, Noord-Holland
dagelijks voor diner v.a. 18uur / ma t/m vr lunch v.a. 12 uur