.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Alidus Fijnproeverij -

Hemonystraat 66- Hs, Amsterdam
Italiaans /Frans
Alidus Fijnproeverij. Alidus Fijnproeverij is in het culinaire hart van Amsterdam een plek die is opgezet uit de wens om mensen van lekker eten te laten genieten.
Geschiedenis. De kok heeft haar kookervaring opgedaan in de Franse keuken en door drie jaar in ItaliŽ gewoond te hebben. Haar voorliefde voor het mediterrane leven en haar passie voor koken zijn nu samengekomen door de oprichting van Alidus Fijnproeverij, vernoemd naar haar vader. De winkel is in 2008 open gegaan en is nog in ontwikkeling. Cateringopdrachten, bezorgen van maaltijden en ontbijt- en lunchdiensten zijn bijvoorbeeld enkele ontwikkelingen die zich hebben voorgedaan. Jozephine is een creatieveling en staat altijd open voor suggesties en ideeŽn. Voor Jozephine staan 2 dingen voorop: gasten moeten plezier hebben en het aangeboden product moet van hoge klasse zijn.
Sfeer & interieur. Huiskamerrestaurant met een winkel in een moderne stijl.
Keuken & kaart. Italiaans en Frans. Maar sta niet vreemd te kijken als een oer-Hollands gerecht op de kaart staat. De kok houdt niet van sleur en wil haar gasten constant verrassen met nieuwe gerechten.
Telefoon: 06-49366745
Website: http://www.alidus.nl

Alidus Fijnproeverij, Hemonystraat 66- Hs, Amsterdam