.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Aangenaam -

Kleine Houtstraat 105 zw, Haarlem
internationaal
Aangenaam. Restaurant Aangenaam heeft als doel om smakelijke gerechten te bereiden met producten die op een verantwoorde manier zijn verkregen. Dit uit zich in bijna alle producten die wij op de kaart hebben staan, maar ook in alles er om heen. Onze koffie draagt bijvoorbeeld naast een Eco- keurmerk ook het Max Havelaar keurmerk: "Het Max Havelaar keurmerk is de enige - onafhankelijke - garantie dat producenten in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun producten krijgen. Deze prijs stelt hen in staat te investeren in kwaliteit en zelf te werken aan een betere toekomst." (Bron: www.maxhavelaar.nl) Zij schenken uitsluitend biologische wijnen, waarvan er drie ook het Max Havelaar keurmerk dragen. Het tapbier is Limburgs Land van Gulpener, het paradepaardje van de verantwoordste brouwerij van Nederland. Daarnaast serveren zij u speciaalbieren van brouwerij Jopen, uit Haarlem.
Keuken & kaart. De vis van onze kaart wordt per seizoen uitgezocht via de viswijzer van het WNF. www.goedevis.nl geeft aan welke vis een prima keuze is om te eten. Dit houdt in dat de vis op milieuvriendelijke wijze wordt gekweekt en de visstand in de gaten wordt gehouden. Restaurant Aangenaam serveert u alleen vleesgerechten die worden bereid met biologisch vlees. Dat betekent dat de dieren vrij hebben rondgelopen en niet zijn behandeld met antibiotica, groeihormonen en biologisch gevoederd worden. Natuurlijk zijn de groenten, salade, fruit en zoveel mogelijk andere producten biologisch. Alleen de chocolade is niet biologisch, zij gebruiken Fair Trade chocolade van Tony Chocolonely. Bij verantwoord kiezen van voedingswaren houdt het natuurlijk niet op. De aankleding van het restaurant draagt grotendeels het Fair Trade keurmerk. Restaurant Aangenaam gebruiken groene stroom en gas, maken schoon met biologische reinigingsmiddelen en doneren tot slot 5% van de winst aan 3 wisselende goede doelen! Restaurant Aangenaam is met deze richtlijnen en heerlijke, creatieve en pure producten in een gezellige setting in staat dit alles tegen een eerlijke prijs te serveren.
Telefoon: 023-5317403
Website: http://www.aangenaametenendrinken.nl

Aangenaam, Kleine Houtstraat 105 zw, Haarlem
Elke dag vanaf 16.00 en vrijdag en zaterdag vanaf 12.00 voor lunch.