.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- 't Oude Stadthuys -

Gorinchem, Grote Markt 17, Zuid-Holland
spaans, tapas, mediteraans
't Oude Stadthuys. Eet & Drinkerij 't Oude Stadthuys in Gorinchem is een restaurant dat u een gezellige, sfeervolle avond kan bieden voor een redelijke prijs.
Geschiedenis. Zoals de naam al doet vermoeden, is Eet- & Drinkerij 't Oude Stadthuys gevestigd in het vroegere stadhuis van Gorinchem. In 2006 heeft de Eet- & Drinkerij de deuren geopend in dit statige gebouw uit 1860. Het historische pand is gelegen in het centrum van Gorinchem. 't Oude Stadthuys biedt plaats aan 35 personen. Ook beschikt de Eet- & Drinkerij over een terras met 100 zitplaatsen aan de Grote Markt.
Sfeer & interieur. Bij Eet & Drinkerij 't Oude Stadthuys kunt u genieten in één van de mooie historische panden die Gorinchem rijk is om even tot rust te komen, even te onthaasten, tijd te nemen voor elkaar onder het genot van een drankje en eventueel een hapje. Voor een meer uitgebreide lunch of diner kunt u ook bij ons terecht.
Telefoon: 0183 66 55 88
Website: http://www.oudestadthuys.nl/

't Oude Stadthuys, Gorinchem, Grote Markt 17, Zuid-Holland
10:00 t/m 24:00 uur