.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- 't Brabants Bontje -

Oosterhout, Veekestraat 19, Brabant
steengrill, pannenkoeken, grill, high tea
't Brabants Bontje. Restaurant 't Brabants Bontje in Oosterhout, Brabant. Een gemoedelijk sfeervol restaurant, voor een lekkere lunch, gezellige high tea, een bourgondisch diner, feest/partij of bruiloft. Gelegen in een bosrijke omgeving.
Geschiedenis. De naam van dit familiebedrijf is al sinds 1995 ‘Het Brabants Bontje’, maar nog steeds kennen veel Oosterhouters de horecagelegenheid als ‘De Aap’. En dat terwijl de sporen van dit voormalige bosrestaurantje toch totaal zijn uitgewist. Een reeks van verbouwingen heeft van Het Brabants Bontje een horecagelegenheid gemaakt, waar bezoekers alle kanten op kunnen. Overdag biedt de keuken een goeie kop koffie met heerlijke versnaperingen. Rond het middaguur is er een aantrekkelijke lunchkaart en in de avond is er een ruime keuze uit heerlijke gerechten.
Sfeer & interieur. De zaal met open haard leent zich uitstekend voor feesten en partijen. Gezelschappen die ervoor kiezen om hier hun reünie, familiefeest, huwelijk, congres of vergadering te houden, genieten volledige privacy. Het knetterende haardvuur en de groene omgeving bieden rust en inspiratie. De openslaande deuren geven rechtstreeks toegang tot de bostuin. In deze Bourgondische gastvrije sfeer krijgt u onmiddellijk het thuisgevoel.
Keuken & kaart. Steengrillen behoort zondermeer tot één van de specialiteiten van Het Brabants Bontje. Je kunt bij Het Brabants Bontje overheerlijke pannenkoeken eten evenals vlees- en visgerechten. Daarnaast hebben zij een uitgebreide lunchkaart en je kunt hier genieten van High Tea.
Telefoon: 0162-454735
Website: http://www.restaurantbrabantsbontje.nl

't Brabants Bontje, Oosterhout, Veekestraat 19, Brabant