.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Wintercircus Hilversum -

Mussenstraat 45, Noord-Holland
Ontspanning
Wintercircus Hilversum. Hooggeëerd publiek! Het Wintercircus Hilversum keert terug met een twee uur durend compleet nieuw spectaculair en verrassend programma voor de gehele familie! Ook dit jaar staat het Hilversumse publiek een topselectie van nationale en internationale circusartiesten te wachten. Aankomende editie zullen ook enkele legendarische artiesten speciaal hun opwachting maken in Hilversum, deze unieke bekroonde acts behoren tot de absolute wereldtop! Met een dynamische programma samenstelling, het oog op evenwicht tussen traditionele en vernieuwende circus acts en de altijd humoristische ondertoon is Wintercircus Hilversum hét uitje voor jong en oud! Kom en beleef de magie van het Wintercircus Hilversum!
Geschiedenis. Wintercircus Hilversum keert dit jaar voor de derde keer terug!
Sfeer & interieur. Sfeervol verwarmd tentencomplex. Wij bezitten een voortent met hapjes en drankjes, en circusworkshops voor de kids!
Telefoon: 06-36184827
Website: http://www.wintercircushilversum.nl

Wintercircus Hilversum, Mussenstraat 45, Noord-Holland
Za   24 december    14:00 uur Zo   25 december    12:30 & 16:00 uur (1e Kerstdag) Ma  26 december    12:30 & 16:00 uur (2e Kerstdag) Di Q