.

- Dogatti Stpevents -

Oliesteeg 10, Amersfoort
Sportief
Dogatti Stpevents. Ontdek Oud Amersfoort op een sportstep. In Amersfoort zijn nu ook Dogatti steps te huur. Stepenthousiasten kunnen een mooi parcours afleggen door de historische binnenstad van Amersfoort. De step biedt een uitstekende gelegenheid om met de historische binnenstad kennis te maken. Door het lagere tempo geniet u meer van de grachtengordel, de rijke geschiedenis, de unieke architectuur en de gezellige pleinen met hun uitnodigende terrassen. In vergelijking met andere oude binnensteden is Amersfoort nog relatief onontdekt en lekker rustig. Géén hordes toeristen of ontsierende souvenirwinkels. Wél een unieke mix van cultuur en vermaak. Vertrekadressen: Oliesteeg 10 en bij de VVV Amersfoort naast het station. Om te reserveren gebruik “contact” of bel 033-4759594
Geschiedenis. Sinds 2 jaar verhuren we fraaie sportsteps, een ideaal middel om de binnenstad te verkennen. Inmiddels hebben duizenden toeristen Amersfoort op de step doorkruist en de reacties zijn enthousiast. Onze steps worden ook verhuurd via het VVV kantoor. Naast reguliere verhuur (geen minimum aantal personen vereist) verzorgen we steparrangementen en werken we samen met o.a. Aan het Roer.
Sfeer & interieur. Amersfoort is voor buitenstaanders een ontdekking: een schitterende middeleeuwse binnenstad met prachtige grachten en sfeervolle pleinen. Het steppen is uitstekend te combineren met chillen op één van de honderden terrasjes, een rondvaart door de grachten of bier proeven in een ambachtelijke brouwerij.
Telefoon: 033-4759594
Website: http://www.sportstep.nl

Dogatti Stpevents, Oliesteeg 10, Amersfoort
weekenden en weekdagen