.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Vera -

Oosterstraat 44, Groningen
Vera. VERA is een Club for the International Pop Underground. Elke week organiseert VERA drie tot vier concerten en vertoont een film. De concertdagen zijn: in de Grote Zaal woensdag (vaak), donderdag (bijna altijd), vrijdag (meestal), zondag (soms) en maandag (heel soms). En in de Kelderbar: elke zaterdag. De film vertont zij elke dinsdag. Elke zaterdag is er een Swingavond in de Grote Zaal, waar enkele VERA DJ’s hun favoriete muziek draaien.

VERA is een vereniging, dus om in VERA werkzaam te zijn moet je lid worden. Dat kan alleen als je eens per twee weken een dagdeel actief bent binnen de club. Daartegenover staat dat je te allen tijde toegang hebt tot het gebouw en stemrecht hebt op de halfjaarlijkse Algemene Leden Vergadering.
Sfeer & interieur. Hoe ziet het er van binnen uit? Tjah, donker met een uitgelcht poduim... VERA zit in een monument, maar de zaal is nieuw. Beneden bevind zich de Kelderbar, waarvan delen uit de 15e eeuw goed zichtbaar zijn en elke zaterdag ook bands spelen.
Muziek. Qua bands komen hier bekende internationale en Nederlandse bands uit het alternatieve circuit. Dat kan rock zijn, maar ook electronica, electro, metal, stonerrock, garagerock, experimentele muziek, alt.county, Noise, pop, singersongwriters… Géén coverbands in ieder geval!

Op zaterdag spelen er, in de Kelderbar ,veelal minder bekende Nederlandse bands, maar ook wel buitenlandse bandjes. Daarna is er swingavond  met hun eigen DJ’s. Motto: the danceable side of Undergound and the underground side of Dance. Van alles dus, als het maar kwaliteit heeft.
Telefoon: 0503134681
Website: http://www.vera-groningen.nl/

Vera, Oosterstraat 44, Groningen