.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Theater Korzo5HOOG -

Binckhorstlaan 36, Den Haag
Theater Korzo5HOOG. Op theater Korzo5HOOG vertellen choreografen, videokunstenaars, regisseurs, muzikanten uit alle hoeken van de wereld, maar ook bezoekers en andere creatieve bedrijfjes hun verhaal, in dans, muziek, theater of een mix van dit alles. Verhalen die u zullen ontroeren, u aan het denken zullen zetten, u een lach en een traan zullen geven, ze bieden u de kans te ontsnappen aan de waan van de dag en na een bezoek aan Korzo5HOOG zult u wellicht verbaasd, verward, geamuseerd of geïntrigeerd het bijzondere gebouw verlaten. Korzo is dan ook meer dan een avond theater: Korzo biedt u een theaterervaring.Het Korzo Theater in de Prinsestraat

Je weet niet beter of het Korzo Theater en Korzo Producties is gelegen in de Prinsestraat, in het oude stadshart van Den Haag. U hoefde de Prinsestraat maar in te lopen en de boog van rode neonletters van het theater was niet te missen. Achter deze gevel en neonboog ging een klein theatertje schuil, waar – als u naar binnen wandelde – een bloeiend kunstencentrum bleek te bestaan. Overdag en ’s avonds was het er een komen van gaan van een leuke mix aan nieuwsgierige bezoekers, fervent dansliefhebbers, choreografen, componisten, dansers en het oude vertrouwde Korzopersoneel.

Maar kleine theaters worden groot…

Verbouwing Korzocomplex Prinsestraat Vanaf maart 2009 heeft Korzo echter het complex op de Prinsestraat tijdelijk gesloten. Het theater voldoet – ondanks de huiselijke en intieme sfeer – niet meer aan de eisen van het moderne theater en productiehuis. De foyer bleek bij uitverkochte voorstellingen te klein, de garderobe en andere publieksfaciliteiten waren verouderd en het productiehuis barstte uit zijn voegen en had meer repetitieruimte nodig. Daarom besloot Korzo en het de gemeente Den Haag het pand voor maar liefst 5,4 miljoen euro te verbouwen en aan te passen aan alle eisen van deze moderne tijd.

Korzo blijft programmeren: Korzo5HOOG

Dit betekent natuurlijk niet dat u Korzo gedurende deze verbouwingsperiode – die waarschijnlijk 1,5 jaar zal gaan duren – hoeft te missen! In deze verbouwingsperiode zal Korzo met kantoren en theater tijdelijk haar intrek nemen op Korzo5HOOG: de vijfde verdieping van het complex BINK36 (Binckhorstlaan 36, helemaal aan het begin van de Binckhorst, tussen de twee treinstations). Op deze locatie zal Korzo je – omringd door vele creatieve bedrijfjes – je blijven voorzien in ons vertrouwde theateraanbod.
Sfeer & interieur. en bezoek aan Korzo5HOOG laat zich moeilijk voorspellen, maar wie de stoute schoenen aantrekt zal verrast zijn. Korzo maakt dan ook voorstellingen voor iedereen die verder kijkt dan zijn of haar neus lang is, voor mensen die uitgesproken nieuwsgierig zijn en zin hebben in een ‘net-even-anders-dan-anders’ theateravond. En dat alles tegen lage prijzen met bovendien de mogelijkheid een hapje en een drankje te nuttigen tegen het schitterende decor van de skyline van Den Haag en ’s zomers de mogelijkheid te borrelen op de grote balkons die uitkijk bieden over heel Den Haag.

Kom snel eens een kijkje nemen bij één van onze voorstellingen en laat u verrassen op Korzo5HOOG!
Telefoon: (070)3637540
Website: http://www.korzo.nl

Theater Korzo5HOOG, Binckhorstlaan 36, Den Haag