.

- Speakers -

Burgwal 45-49, Delft
Speakers. Aan de Burgwal, middenin het mooie oude centrum van Delft, is cultureel uitgaanscentrum Speakers gevestigd. Het stadhuis en de Nieuwe Kerk, musea, hotels en jeugdherbergen liggen op loopafstand, evenals de bus-, tram- en treinverbindingen.
Speakers is niet alleen een unieke uitgaansgelegenheid in Delft. De diverse ruimten in Speakers lenen zich ook uitstekend voor het geven van borrels, (bedrijfs-)feesten, bruiloften, recepties, presentaties, workshops, etc.
Sfeer & interieur. Speakers beschikt over twee ruimtes. Een Cafe en een zaal. Het cafe is geopend op de dagen dat er activiteiten plaats vinden in de zaal. De entree voor het cafe is gratis. De zaal wordt gerbuikt voor optredens, feesten en lezingen. Deze optredens verschillen vaak van muziekstijl. Hierdoor is het publiek dat naar Speakers komt, dus erg Gevarieerd.Studenten, dance / rock / urbanliefhebbers zijn daarom ook vaak terug te vinden in Speakers.
Muziek. Pop, Rock, House, Latin, Urban.
Telefoon: 0152124446
Website: http://www.speakers.nl

Speakers, Burgwal 45-49, Delft
Op donderdag, vrijdag en zaterdagavond draait er vanaf 22.00 uur een DJ. Ook is er een danspodium aanwezig. Speakers Café: Do 20.30 tot 04.00 uur. Vr 20.30 tot 05.00 uur. Za 15.00 tot 05.00 uur.