.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Club XO -

Grote Markt 8, Haarlem
Club XO. Grand Café XO is een gezellige locatie in het centrum van Haarlem. Hier kunt u heerlijk lunchen, borrelen en dineren. Naast het Grand Café op de begane grond, heeft XO twee verdiepingen die voor verschillende gelegenheden zijn te reserveren. Vanaf beide verdiepingen heeft u een schitterend uitzicht over de Grote Markt en het stadhuis van Haarlem. Dus als u opzoek bent naar een leuke locatie voor een lunch, diner of een andere gelegenheid, dan kunnen zij zeker aan uw wensen voldoen.
Sfeer & interieur. Na het diner of de borrel hoeft iedereen nog lang niet naar huis. Iedere vrijdag en zaterdag draaien er live DJ's. Rond 23.00 uur zetten we alle tafels en stoelen aan de kant en tranformeerd het Grand Café om tot Club XO. Rond 23.30 uur beginnen de DJ's met de clubavond en rond 3.30 uur is de avond afgelopen. De entree is GRATIS.
Telefoon: 023-5511350
Website: http://www.xo-haarlem.nl

Club XO, Grote Markt 8, Haarlem
Vrijdag en zaterdag van 23.30 uur tot 3.30 uur