.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Van Orrikes`theehuisje -

Den Dungen, Poeldonksedijk 7, Brabant
Algemeen
Van Orrikes`theehuisje. In Den Dungen, aan de rand van `s-Hertogenbosch ligt landelijk aan `n mooie dijk dit gezellig theehuis met terras. Als het weer wat minder is kan je ook binnen terecht. Groepen kunnen even `n afspraak maken.
Sfeer & interieur. De sfeer van Van Orrikes`theehuisje straalt gemoedelijkheid uit en de inrichting is wat uit de vervlogen jaren.
Geschiedenis. In september 2006 zijn zij met dit theehuisje begonnen.
Keuken & kaart. Met veel plezier serveren zij de koffie, thee en de diverse warme en koude dranken. Hierbij kan je ook genieten van de eigen gebakken appeltaart. Als het seizoen het toelaat hebben ze ook vruchtenbowl. Dit jaar hebben ze ook bruine en witte worstenbroodjes met het vlees van Duke of Berkshire.
Telefoon: 073-5941063
Website: http://www.vanorrikestheehuisje.nl

Van Orrikes`theehuisje, Den Dungen, Poeldonksedijk 7, Brabant
april t/m oktober van woensdag t/m zondag rond de klok van 10.00 uur