.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Theatercafé Camuz -

Leidschendam, Damlaan 44, Zuid-Holland
Theater café
Theatercafé Camuz. Theatercafé Camuz in Leidschendam, zo heet het aantrekkelijke theatercafé van Theater Camuz in het hart van gezellig Leidschendam, op een steenworp afstand van pittoreske sluisjes en omringd door een gezellige atmosfeer. Vlakbij gelegen zijn de mooie plaatsen Voorburg en Voorschoten.

Het theatercafé is van Woensdag t/m Vrijdag van 16:00 geopend en Zaterdag zelfs al vanaf 12:00 uur. Buiten deze ideale openingstijden is het theater ook exclusief te huur. Bijvoorbeeld voor verjaardagen of andere heerlijke festiviteiten. Kortom, aarzel niet en kom gezellig bij ons aan, voor een heerlijke tijd uit!
Sfeer & interieur. Theatercafé Camuz is dé ideale plek om een echt gezellige sfeer te creëren, die zelfs al aanwezig is al je het theatercafé binnenstapt. Onder het genot van een kopje koffie of een drankje lekker gezellig kletsen aan de bar en met mooi weer op ons knusse terras, of ontspannen ŕ la carte of genieten van ons unieke theaterarrangement, dit alles is mogelijk.
Telefoon: (070) 317 74 75
Website: http://www.theatercafecamuz.nl

Theatercafé Camuz, Leidschendam, Damlaan 44, Zuid-Holland
Wo - vrij v.a. 16:00 uur / Za v.a. 12:00 uur