.

- Crazy Pianos -

Strandweg 21-29, Den Haag
Muziekcafé
Crazy Pianos. Crazy Pianos een begrip in Scheveningen maar ook zeer geliefd bij de rest van het land! Zoals de naam doet vermoeden draait alles om de brandweerrode Pianos die centraal in de zaak staan. Twee Pianisten entertainen de gasten met rock, pop, seventies, eighties muziek, hedendaagse toppers en bekende meezingers. De Pianisten zijn met grote zorg geselecteerd en komen uit alle delen van de wereld. Ze kunnen daadwerkelijk alles spelen. Dien een verzoekje in en niet veel later zal het gewenste nummer ten gehore gebracht worden.
Sfeer & interieur. De Crazy Pianos bestaat al bijna 8 jaar en is gesitueerd onder het fameuze Kurhaus aan de boulevard met een prachtig uitzicht op zee. Zowel in de winter als in de zomer is het goed toeven, op ons grote (verwarmde) terras of binnen in een gezellige Amerikaanse Pianobar ambiance. Crazy Pianos is voor iedereen van jong tot oud, single of getrouwd. Velen vieren hun vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest of reünie hier. Voor groepen vanaf 10 personen is er een twee uur durende Cocktail Workshop. Wilt u iets meer cachet aan uw feestje geven laat u dan ophalen door een luxe Limousine. Bij binnenkomst wordt u ontvangen met een glaasje Champagne waarna het drie gangen diner volgt. Crazy Pianos is een toplocatie voor bedrijfsevenementen. De Pianisten zorgen voor veel interactie met de gasten, gecombineerd met een lekker hapje en een drankje kan deze avond niet meer stuk. In goed overleg met het bedrijf wordt een offerte op maat gemaakt.
Keuken & kaart. Er is een zeer uitgebreide internationale menukaart, er worden Coquilles geserveerd maar ook heerlijke Kipsaté met friet. Vers belegde broodjes en goed gevulde salades tijdens de lunch en zelfs tot diep in de nacht kan er gesnackt worden.
Telefoon: 070-3227525
Website: http://www.crazypianos.com/page.aspx#

Crazy Pianos, Strandweg 21-29, Den Haag
Zondag t/m donderdag van 11:00 uur t/m 03:00 uur Vrijdag en zaterdag van 11:00 uur t/m 04:00 uur