.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Cafe Vulling -

Grote Markt 16, Breda
Algemeen
Cafe Vulling. Midden op de Grote markt van Breda vind je het gezellige, twee verdiepingen tellende, café Vullling. Het heeft een groot terras waarop je door de gunstige ligging in de zomer lang kunt genieten van de zon. Wel even binnen je drankjes halen, maar daarom zijn deze ook zeker goedkoper dan elders in de stad. ’s Winters is het café heerlijk knus. Bezoekers die genoten hebben van een dagje winkelen, kunnen tegen een gunstig tarief hun tassen kwijt in de lockerkasten in het café.
Sfeer & interieur. De sfeer in het café is gemoedelijk en gezellig. Werkend, studerend, jong en oud, iedereen heeft het naar zijn zin in dit café. Café Vulling kent een grote kring vaste bezoekers en dat is te merken aan de relaxte sfeer.
 
Het concept van café Vulling is duidelijk, geen poespas en lekker betaalbaar. Zo kan je hier een biertje bestellen voor € 1,50 en bij een kopje koffie krijg je een munt voor een gratis refill. Daarnaast is er voor de cyberminnende bezoekers gratis draadloos internet.
 
Op de eerste etage hangen er kunstwerken van de kunstacademie. Ook kan je naast tafelvoetbal gebruik maken van andere spelletjes. Op zondagavond is er akoestische live muziek. Met het WK en EK kan je met een groep enthousiaste voetvalliefhebbers genieten van het voetbal dat op een groot scherm wordt getoond.
 
Kortom; een heel leuk café dat van ’s middags tot in de late uurtjes heel gezellig blijft.
Telefoon: 0765141384
Website: http://www.cafevulling.nl/index2.php?p=home

Cafe Vulling, Grote Markt 16, Breda