.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Cafe Road House -

Willemstraat 33, Hengelo
Swing café
Cafe Road House. Door de week een potje kaarten, darten, dobbelen of biljarten en in het weekend uit je dak gaan. Cafe Road House heeft regelmatig leuke thema weekenden! Dus ga je uitgaan in Hengelo? Cafe Road House is een leuk cafe om uit te gaan.
Sfeer & interieur. In Cafe Road House hangt een gezellige sfeer, staat een biljart en natuurlijk hangt er een dartbord. Het interieur is donker en er hangt en staat van alles en nog wat. In het weekend mag je dansen op de bar en op de stamtafel, gewoon gezellige gekke boel.
Geschiedenis. Zo'n 38 jaar geleden was het cafe het raadhuus, 18 jaar geleden is het Road House geworden en Enno en Tanja zitten er nu alweer 8 jaar op.
Keuken & kaart. Bittergarnituurtje, tosti's en gehaktballen. Diverse dagen gratis hapjes. En elke dag nootjes op het schap.
Telefoon: 0742917722
Website: http://www.cafe-roadhouse.nl

Cafe Road House, Willemstraat 33, Hengelo
Road House is 6 dagen per week open.Ma,woe,do,vrij,zo van 15.00 uur tot 04.00 uur en zaterdags tot 06.00 uur.