.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Cafe Kandinsky -

Waalkade 65, Nijmegen
Algemeen
Cafe Kandinsky. Cafe Kandinsky is in de winter een gezellig intiem cafe met lekkere lunch en een bescheiden kaart. In de weekenden zijn er regelmatig activiteiten als live muziek en theater.
Sfeer & interieur. In de zomer biedt Cafe Kandinsky het mooiste terras van de waalkade. Het cafe is ook zeer geschikt voor feestjes en borrels.
Geschiedenis. Gevestigd in het oudste gebouw aan de Waalkade te Nijmegen is dit terras-café in de zonnige maanden een graag bezochte plaats aan de boulevard. In 1993 opende Café Kandinsky haar deuren is in Nijmegen en omgeving een begrip. Het cafe drijft op een enthousiaste groep studenten, die zo een grijpstuiver boven op de beurs willen verdienen. Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse feesten in de derde volle week van juli is het terras een unieke plaats om te vertoeven en bij te komen van de optredens op het nast gelegen evenementen terrein. Het is dan het grootste en gezelligste terras op de Waalkade.
Keuken & kaart. Van broodjes en bittergarnituur tot salades of een biefstuk met friet.
Telefoon: 024-3237281
Website: http://www.cafekandinsky.nl

Cafe Kandinsky, Waalkade 65, Nijmegen
11.00 - 02.00 uur