.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Café Polly Maggoo -

Heuvel 10, Tilburg
Algemeen
Café Polly Maggoo. Lekker lunchen, gezellig dineren, relaxed borrelen maar ook uit je dak tijdens het stappen op vrijdag en zaterdagavond, meezingen op woensdag met 'de jongens van je weet wel', lachen op de 4e dinsdag van de maand tijdens de Sonnema comedy tour, als dame in de watten gelegd worden op onze donderdagavond ladiesnight. Dat is Café Polly Maggoo in Tilburg.
Sfeer & interieur. bruin grand cafe.. heerlijk relaxed en iedereen is welkom
Geschiedenis. POLLY MAGGOO BESTAAT 30 JAAR in OKTOBER 2010!!
Keuken & kaart. Eetcafé Polly Maggoo is in de loop der jaren een begrip geworden en voor veel mensen het perfecte alternatief na het shoppen of voor het stappen. Onze drukste avonden zijn op de donderdag koopavond en op avonden dat poppodium 013 (gelegen op 70 m. afstand) een uitverkocht huis heeft.
Vanaf het begin voeren we een heel toegankelijke kaart met enkele Italiaanse accenten. Met name de grote afwisseling door een keuze uit diverse salades, pasta’s (uit oven of pan), huisgemaakte pizza’s, Vis- Vlees- en vegetarische gerechten (menu kaarten) zorgen ervoor dat aan alle wensen voldaan kan worden, De regelmatig terugkerende gast krijgt tevens de kans om gevarieerd te kunnen eten.
Naast de vaste kaart heeft u elke week de keuze uit een weekmenu en om de drie a vier dagen uit een ‘barhap’, dat laatste kan uiteraard ook gewoon aan tafel genoten worden.
Telefoon: 013-5456730
Website: http://www.pollymaggoo.nl

Café Polly Maggoo, Heuvel 10, Tilburg
zo, ma, di, wo van 11 tot 02, do, vr & za van 11 tot 04