.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Boshuis Venkraai -

Oisterwijk, Bosweg 162, Brabant
Algemeen
Boshuis Venkraai. Boscafe in Oisterwijk (Brabant), dagelijks geopend tot 19.00 uur. Eetcafe, lid van Alliantie van Biertapperijen (40 soorten bier) en Genevergenootschap.
Sfeer & interieur. Gelegen midden in het bos met een ouderwets gezellige inrichting en een ruim terras met speeltuin voor kleine kinderen. Paardenboxen, fietsroutes ANWB.
Geschiedenis. Voormalige boswachterswoning, sinds 1897. In 1904 aangekocht door Natuurmonumenten. In de loop van de eeuw door verschillende uitbaters geexploiteerd als horecabedrijf.
Keuken & kaart. Keuken geopend tot 18.30 uur. Kleine kaart met verse broodjes, soepen, borrelplanken, gebak.
Recensies. In 2009 binnengekomen in de Cafe Top 100. Bekend in binnen- en buitenland. Vermelding in diverse gidsen en op wandel- en fietsroutekaarten. Lid van Alliantie van Biertapperijen.
Telefoon: 013-5282396
Website: http://www.venkraai.nl

Boshuis Venkraai, Oisterwijk, Bosweg 162, Brabant