.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Baja Beach Club -

Stadhuisplein 3, Rotterdam
Dans café
Baja Beach Club. Baja Beach Club in Rotterdam is ruim 18 jaar geleden ontstaan. De naam Baja komt van het Mexicaanse schiereiland dat direct onder de staat California ligt. Ze hebben de naam Baja gekozen, omdat het eiland een betoverende plek is. Een tropisch paradijs mag wel gezegd worden.

Je komt ogen en oren tekort en vergaapt je aan de parelwitte stranden, de vriendelijke mensen en het heerlijke tropische klimaat. In die omgeving is het idee ontstaan om iedereen van dit paradijs te laten genieten. En nog steeds slagen zij daar elke week in!

Het concept van Baja Beach Club is er een van permanente aard.
Het Baja concept houdt in:
Het allerbeste eten
Het allerbeste drinken
Het allerbeste entertainment

Het belangrijkste is dat het gebeurt in een tropische, opwindende maar vooral vrolijke sfeer! Elementen die onmisbaar zijn voor de perfect avondjr uitgaan.

In Baja Beach Club gaat het niet om een gezellige avond. Nee. Het moet de beste ervaring zijn die je ooit in een Beach Club hebt gehad! Wij bereiken dit door de omgeving die wij hebben gecreëerd welke uitspat van energie en synergie. Je bent even weg van de dagelijkse beslommering. Je bent op Baja… Je bent in Baja Beach Club!

Baja Beach Club is een bewezen succes in entertainment, concepten en vernieuwing. Tot op heden hebben zij een grote groep vaste gasten en relaties opgebouwd. Het is een concept waar zij trots op zijn en graag delen met iedereen.
Sfeer & interieur. Als je binnenkomt dan loop je een tropisch paradijs in. Het eiland Baja met parelwitte stranden en een heerlijk tropisch klimaat. Je komt oren en ogen tekort op deze betoverende plek
Telefoon: 010 413 81 80
Website: http://www.bajarotterdam.nl

Baja Beach Club, Stadhuisplein 3, Rotterdam
Wo. 22:00 - 03:00 Do 22:00 - 04:00 Vr 22:00 - 05:00 Za 22:00-05:00 Zo 22:00 -03:00